Obnovení síťových nastavení na výchozí nastavení – Brother DCP-J140W Uživatelská příručka

Stránka 28

Advertising
background image

Nastavení pomocí ovládacího panelu

24

4

Obnovení síťových nastavení na výchozí nastavení

Můžete obnovit výchozí tovární nastavení tiskového serveru (resetovat všechny údaje, například heslo a
adresu IP).

Poznámka

• Tato funkce obnoví všechna nastavení bezdrátové sítě na výchozí tovární nastavení.
• Můžete rovněž obnovit výchozí tovární nastavení tiskového serveru pomocí aplikace BRAdmin. (Další

informace viz Ostatní nástroje pro správu uu strana 4.)

a

Stiskněte tlačítko Menu (Menu).

b

Stisknutím tlačítka a nebo b vyberte 3.Sit.
Stiskněte tlačítko OK.

c

Stisknutím tlačítka a nebo b vyberte 0.Nulovani site.
Stiskněte tlačítko OK.

d

Stiskněte tlačítko a pro Nulov.

e

Stiskněte tlačítko a pro Ano.

f

Zařízení se restartuje.

Advertising