Dell 3330dn Mono Laser Printer Uživatelská příručka

Stránka 101

Advertising
background image

Položka nabídky

Popis

Limity

Šetřič proudu

1 min.–240 min.

Nastaví dobu, po kterou tiskárna po vytištění úlohy vyčká, než přejde do
stavu šetření energií.

Poznámky:

•

Výchozí tovární nastavení je 30 minut.

•

Při nastavení nižší hodnoty bude dosažena vyšší úspora energie, může
se však prodloužit doba pro spuštění.

•

Zvolte nejnižší hodnotu, pokud tiskárna sdílí elektrický okruh
s osvětlením místnosti nebo pozorujete blikání světla v místnosti.

•

Pokud tiskárnu používáte neustále, vyberte vysokou hodnotu. Ve
většině případů tak zůstane tiskárna připravena k tisku s minimální
dobou spuštění.

Limity

Časový limit obrazovky

15–300 s

Nastaví dobu v sekundách, jak dlouho tiskárna čeká předtím, než se displej
přepne do režimu Připraveno.

Poznámka: Výchozí tovární nastavení je 30 sekund.

Limity

Časový limit tisku

Neaktivní
1–255 s

Nastavení doby v sekundách, po kterou tiskárna čeká na obdržení zprávy
o konci úlohy před tím, než zruší zbytek tiskové úlohy.

Poznámky:

•

Výchozí tovární nastavení je 90 sekund.

•

Jakmile tato doba vyprší, všechny částečně vytištěné stránky, které jsou
stále v tiskárně, budou vytištěny a poté tiskárna zkontroluje, zda na
zpracování čekají další nové tiskové úlohy.

Limity

Limit pro čekání

Neaktivní
15–65535 s

Nastaví dobu v sekundách, po kterou tiskárna čeká na další data před tím,
než zruší tiskovou úlohu.

Poznámky:

•

Výchozí tovární nastavení je 40 sekund.

•

Limit pro čekání je k dispozici pouze tehdy, pokud tiskárna používá
emulaci PostScript. Toto nastavení nemá žádný vliv na tiskové úlohy
s emulací jazyka PCL nebo PPDS.

Obnovení tisku

Automatické pokračování

Neaktivní
5–255 s

Umožňuje tiskárně automaticky pokračovat v tisku po určitých situacích,
kdy byla odpojena, pokud problém nebyl vyřešen v určeném časovém
intervalu

Poznámka: Výchozí tovární nastavení je Neaktivní.

Obnovení tisku

Napravit zaseknutí

Zapnuto

Vypnuto

Automaticky

Určuje, zda tiskárna znovu vytiskne zaseknuté stránky

Poznámky:

•

Výchozí tovární nastavení je Automaticky. Tiskárna zaseknuté stránky
nevytiskne znovu, pokud je paměť požadovaná pro uložení těchto
stránek potřebná pro další tiskové úlohy.

•

Možnost Zapnuto nastaví tiskárnu tak, že zaseknuté stránky vždy
znovu vytiskne.

•

Možnost Vypnuto nastaví tiskárnu tak, že zaseknuté stránky nikdy
znovu nevytiskne.

Vysvětlení nabídek tiskárny

101

Advertising