Vymazávání snímků, Ymazat/zrušit), P39) – Panasonic DMCFT25EP Uživatelská příručka

Stránka 39

Advertising
background image

- 39 -

Základní režimy

Vymazávání snímků

Po vymazání snímku již jejich obnovení nebude možné.
•

Snímky ve vestavěné paměti nebo na kartě, které jsou přehrávány, budou vymazány.

•

Snímky, které nejsou pořízeny ve standardu DCF, stejně jako chráněné snímky, nelze vymazat.

Zvolte snímek, který má být vymazán, a
poté stiskněte [

].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

•

Se skupinou snímků pořízených v režimu [Časosběrný snímek] (snímky s ikonou [

]) bude

zacházeno jako se samostatným snímkem. Vymazání skupiny snímků sekvenčního snímání
způsobí vymazání všech snímků dané skupiny.

(P94)

•

Nevypínejte fotoaparát během vymazávání. Použijte dostatečně nabitý akumulátor nebo AC síťový
adaptér (volitelné příslušenství).

•

V závislosti na počtu snímků, které mají být vymazány, může vymazání vyžadovat určitý čas.

Vymazání samotného snímku

Vymazání vícenásobných snímků (až do 100) nebo všech snímků

Stiskněte [

].

Stisknutím 3/4 zvolte [Vícenás.vymazání] nebo [Vymazat vše]
a poté stiskněte [MENU/SET].

•

[Vymazat vše]

> Bude zobrazena strana pro potvrzení.

Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

•

Volbou [Vymazat vše kromě Oblíbené] při nastaveném [Vymazat vše] je možné
vymazat všechny snímky s výjimkou těch, které jsou nastavené jako oblíbené.

(Pokud je nastavena volba [Vícenás.vymazání])
Zvolte snímek stisknutím
3/4/2/1 a poté
potvrďte volbu stisknutím [DISP.].
(Zopakujte
tento krok.)

•

Na zvolených snímcích se objeví [ ]. Při opětovném
stisknutí [DISP.] se zruší nastavení.

(Pokud je nastavena volba [Vícenás.vymazání]). Stiskněte
[MENU/SET].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

4

6

2

3

1

5

Advertising
Tato příručka se vztahuje na následující produkty: