Vymazávání snímků, It/zrušit), P40) – Panasonic DMCTZ55EP Uživatelská příručka

Stránka 40

Advertising
background image

- 40 -

Základní režimy

Vymazávání snímků

Po vymazání snímku již jejich obnovení nebude možné.

•

Snímky ve vestavěné paměti nebo na kartě, které jsou přehrávány, budou vymazány.

•

Snímky, které nejsou pořízeny ve standardu DCF, stejně jako chráněné snímky, nelze vymazat.

Zvolte snímek, který má být vymazán, a poté
stiskněte [

].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

•

Nevypínejte fotoaparát během vymazávání.

•

V závislosti na počtu snímků, které mají být vymazány, může vymazání vyžadovat určitý čas.

Vymazání samotného snímku

Vymazání více snímků (až do 50) nebo všech snímků

1

Stiskněte [

].

2

Stisknutím 3/4 zvolte [Vícenás.vymazání]
nebo [Vymazat vše] a poté stiskněte [MENU/
SET].

•

[Vymazat vše]

> Bude zobrazena strana pro potvrzení.

Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

3

(Pokud je nastavena volba
[Vícenás.vymazání])
Zvolte snímek stisknutím
3/4/2/1 a poté
potvrďte volbu stisknutím [DISP.].
(Zopakujte
tento krok.)

•

Na zvolených snímcích se objeví [ ].
Při opětovném stisknutí [DISP.] se zruší nastavení.

4

(Pokud je nastavena volba
[Vícenás.vymazání])

Stiskněte [MENU/SET].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

4

6

2

3

1

5

Advertising