Vymazávání snímků, It/zrušit), P36) – Panasonic DMCXS3EP Uživatelská příručka

Stránka 36

Advertising
background image

- 36 -

Základní režimy

Vymazávání snímků

Po vymazání snímku již jejich obnovení nebude možné.
•

Snímky ve vestavěné paměti nebo na kartě, které jsou přehrávány, budou vymazány.

•

Snímky, které nejsou pořízeny ve standardu DCF, stejně jako chráněné snímky, nelze vymazat.

Zvolte snímek, který má být vymazán, a
poté stiskněte [

].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

•

Nevypínejte fotoaparát během vymazávání.

•

V závislosti na počtu snímků, které mají být vymazány, může vymazání vyžadovat určitý čas.

Vymazání samotného snímku

Vymazání více snímků (až do 50) nebo všech snímků

1

Stiskněte [

].

2

Stisknutím 3/4 zvolte [Vícenás.vymazání] nebo
[Vymazat vše] a poté stiskněte [MENU/SET].

•

[Vymazat vše]

> Bude zobrazena strana pro potvrzení.

Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

•

Volbou [Vymazat vše kromě Oblíbené] při nastaveném
[Vymazat vše] je možné vymazat všechny snímky s
výjimkou těch, které jsou nastavené jako oblíbené.

3

(Když je zvolena možnost [Vícenás.vymazání])
Stiskněte tlačítko
3/4/2/1, vyberte snímek a pak
stiskněte tlačítko [MENU/SET].
(Opakujte tento krok.)

•

Na zvolených snímcích se objeví [ ].
Při opětovném stisknutí [MENU/SET] se zruší nastavení.

4

(Pokud je nastavena volba [Vícenás.vymazání])
Stisknutím
2 zvolte [OK] a poté stiskněte
[MENU/SET].

•

Bude zobrazena strana pro potvrzení.
Vymazání snímků se provádí volbou [Ano].

1

2

3

4

5

6

7

8

9

2.

Advertising