Panasonic DMCFT4EP Uživatelská příručka

Stránka 57

Advertising
background image

- 57 -

Základní režimy

•

[Auto přehrání] je aktivováno bez ohledu na jeho nastavení v níže uvedených případech.

–

Při použití automatické gradace expozice

–

Při použití [Sériové snímání]

•

V Inteligentním automatickém režimu nebo při použití [Panoramatický snímek] v Režimu scény

bude funkce Automatické kontroly snímku nastavena na [2SEC.].

•

V následujících případech [Auto přehrání] nepracuje.

–

Při použití [Časosběrný snímek]

–

Záznam filmů.

•

Číslo adresáře bude aktualizováno a číslo souboru začne od 0001.

•

Adresáři může být přiděleno číslo od 100 do 999.

Když číslo adresáře dosáhne 999, nemůže být vynulováno. Doporučujeme vám naformátovat

kartu

(P60)

po uložení údajů na PC nebo jinam.

•

Za účelem vynulování čísla adresáře a jeho nastavení na hodnotu 100 naformátujte nejdříve

vestavěnou paměť nebo kartu a poté použijte tuto funkci k vynulování čísla souboru.

Bude zobrazena strana umožňující vynulování čísla adresáře. Vynulujte číslo adresáře

stisknutím [Ano].

•

Při vynulování nastavení menu [Zázn.] během záznamu, bude zároveň provedena operace

vynulování objektivu. Uslyšíte zvuk pracujícího objektivu, který je běžným projevem jeho

činnosti a nejedná se o příznak poruchy.

•

Při vynulování nastavení menu [Zázn.] budou vynulovány i údaje zaznamenané

prostřednictvím [Rozezn. tváří].

•

V případě vynulování nastavení menu [Nastavení] budou vynulována také následující

nastavení.

–

Nastavení narozenin a jména

pro [Dítě1]/[Dítě2] a [Mazlíček] v režimu scény

–

Menu [GPS/Snímač]

–

Nastavení [Datum cesty] (datum odjezdu, datum návratu, místo záznamu)

–

Nastavení [Světový čas]

•

Číslo adresáře a nastavení hodin se nezmění.

o

[Auto přehrání]

Nastavte dobu zobrazení nasnímaného statického snímku.
[1SEC.]
[2SEC.]
[HOLD]:
Zobrazování snímků bude pokračovat až do stisknutí jednoho z
tlačítek.
[OFF]

v

[Vynulovat]

Vynulujte číslo souboru následujícího záznamu a přednastavte jej
na 0001.

w

[Resetovat]

Nastavení menu [Zázn.] nebo [Nastavení] budou vynulována a
přednastavena na počáteční hodnoty.

Advertising