Sharp MX-M314N Uživatelská příručka

Stránka 536

Advertising
background image

6-50

SYSTÉMOVÁ NASTAVENÍ

Obsah

Seznam uživatelů

Používá se pro uložení, editaci a mazání uživatelů, když je zapnuto ověřování uživatele.
Když je tlačítko [Seznamu uživatelů] stisknuto, objeví se následující obrazovka.

• Tlačítko [Přidat Nový]

Tuto funkci použijte pro přidání nového uživatele.

• Smazat všichni užv.

Slouží ke smazání všech uložených uživatelů. (Mimo
přednastavených výchozích uživatelů.) Tuto operaci
smí provádět jen administrátor.

• Smazat všechny autoregistr. už.

Smažte všechny automaticky registrované uživatele.

☞

Uživatel automaticky zaregistrován

(strana 6-48)

• Seznam uživatelů

Souží ke zobrazení přednastavených výchozích
uživatelů a aktuálně uložených uživatelů. Před
uživatelským jménem automaticky registrovaného
uživatele se zobrazí hvězdička [*].
Lze vybrat uživatele a otevřít obrazovku, kde můžete
editovat/mazat uživatele.

Uložení uživatele

Stiskem tlačítka [Přidat Nový] na obrazovce výše můžete otevřít obrazovku s registrací. Lze uložit až 1000 uživatelů.
Další informace viz "

Nastavení

" (strana 6-51).

Editace/mazání uživatele

Lze vybrat uživatele ze seznamu na obrazovce výše a otevřít obrazovku, kde můžete editovat/mazat uživatele.
Další informace viz "

Nastavení

" (strana 6-51).

Pro smazání uživatele stiskněte tlačítko [Smazat].

Uživatelé uložení výrobcem

Následující uživatelé jsou uloženi do zařízení při výrobě.

• Administrátor: výrobcem uložený účet pro administrátora zařízení.
• Uživatel: tento účet se použije při ověřování do sítě a když přihlašovací jméno není do zařízení zadáno přímo.

(Nelze vybrat na obrazovce přihlášení uživatele.)

• Jiný uživatel: tento účet se použije, když je zahájen tisk pomocí neplatných informací o uživateli. (Nelze vybrat na

obrazovce přihlášení uživatele.)

Nastavení související s jednotlivými uživateli viz následující tabulka.

Seznam uživatelů

Přidat Nový

Smazat všichni užv.

Smazat všechny autoregistr. už.

Administrátor

Jiný uživatel

Uživatel

Name 1

*Name 2

Name 3

*Name 4

Name 5

Name 6

Name 7

ABCD

EFGH

IJKL

MNOP

QRSTU

VWXYZ

123

Vše

1

2

ABC

Číslo hledání

Indexový přepínač

Pořadí třídění

Zpět

• Když je zapnuto automatické přihlášení, nelze "Smazat všichni užv." použít.
• Továrně uložené uživatele nelze vymazat.

Uživatelské jméno

Administrátor

Uživatel

Jiný uživatel

Přihlašovací jméno

admin

users

Other

Heslo

(Viz Úvodní návod.)

*1

users

*1

–

Moje složka

Hlavní Složka

Nastavení ověřování

Přihlásit se místně

–

Advertising
Tato příručka se vztahuje na následující produkty: