Objem tisku, Copy printer settings report, Print volume – Dell C3760dn Color Laser Printer Uživatelská příručka

Stránka 170: Dell colortrack

Advertising
background image

168

Konfigurace tiskárny Dell™ pomocí webového prohlížeče

Pokud nastavení mohou být zkopírována, ale konfigurace tiskárny se liší , nastavení pouze stejných položek

budou zkopírovány. Nastavení tiskárny budou současně zkopírována do tiskáren až 10 IP adres.

Copy Printer Settings Report

Účel:
Pro ověření, zda nastavení tiskárny bylo zkopírováno do jiných tiskáren úspěšně.

POZNÁMKA:

Historie bude vymazána vypnutím tiskárny.

Objem tisku

Menu Printer Volume obsahuje stránky Print Volume a Dell ColorTrack.

Print Volume

Účel:
Pro ověření počtu tištěných stránek. Tuto stránku můžete také zobrazit kliknutím na Print Volume v levém rámečku.
Hodnoty:

Dell ColorTrack

Účel:
Pro určení, kteří uživatelé mají přístup k barevnému tisku a pro omezení objemu tisku na uživatele.
Hodnoty:

Printer Page Count

Zobrazí celkový počet stran vytištěných od doby, kdy byla tiskárna vypravena z továrny.

Paper Used

Zobrazí počet vytištěných stran pro každou velikost papíru.

ColorTrack Mode

Off

Povolí tisk dat s žádnými údaji ověřování.

Internal Mode

Omezí tisk založený na informacích o uživateli tisku registrovaném v

interním serveru.

External Mode

Omezí tisk založený na informacích o uživateli tisku registrovaném v

externím serveru.

Non Registered User

Nastaví, zda povolit tisk dat s žádnými ověřovacími údaji. Pro povolení tisku pro

uživatele bez účtu, zaškrtněte políčko.

Non Registered User

Password

*1

Nastaví heslo, které se má použít pro uživatele bez účtu pomocí 1 až 127 alfanumerických

znaků. Pokud heslo zůstane prázdné (NULL), nelze se přihlásit k serveru.

Re-enter Non Registered

User Password

*1

Zadejte heslo znovu pro potvrzení.

ColorTrack Error Report

Nastaví, zda automaticky tisknout informace vztahující se k chybě, když tisk pomocí ColorTrack vede

k chybě.

Auto Color To Mono

Print

Nastaví, zda tisknout všechny tiskové úlohy černobíle, i když je určen barevný tisk.

User Registration

*2

Klikněte na Edit User Registration pro zobrazení stránky Edit Print User Registration.

•

Pro registraci uživatele, klikněte na Create pro otevření stránky Print User Settings.

•

Pro výmaz uživatele, klikněte na Delete pro otevření stránky Delete User.

Klikání na Back vrátí obrazovku do stavu před výmazem uživatele.

•

Pro potvrzení nebo změnu registrovaného uživatele, klikněte na Confirm / Change pro otevření

stránky Print User Settings.

Advertising