Smazání záznamů – Sony MDS-JE780 Uživatelská příručka

Stránka 30

Advertising
background image

28

CZ

MD rekordér umož

ňuje rychle a snadno smazat

nepot

řebné skladby.

K dispozici jsou 3 možnosti pro smazání
záznam

ů:

• Smazání jedné skladby (funkce Track Erase)
• Smazání všech skladeb (funkce All Erase)
• Smazání úseku skladby (funkce A-B Erase)

Smazání jedné skladby

— funkce Track Erase

Umož

ňuje smazat skladbu pouhým výběrem

jejího

čísla. Když smažete skladbu, sníží se

celkový po

čet skladeb na disku MD o jednu

a všechny skladby následující po smazané
skladb

ě se přečíslují.

Příklad: Smazání skladby 2.

1

Během doby, kdy je rekordér zastaven,
pozastaven, nebo přehrává, stiskněte
tlačítko MENU/NO.

Na displeji se zobrazí zpráva „Edit Menu”
(Edita

ční nabídka).

2

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
„Tr Erase?” (Smazat skladbu?) a pak
stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

Rekordér spustí p

řehrávání skladby

indikované

číslem na displeji.

3

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
číslo skladby, kterou chcete smazat.

4

Stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

Zobrazí se zpráva „Complete!”
(Dokon

čeno!). Skladba následující po

smazané skladb

ě se začne přehrávat. Pokud

je smazaná skladba poslední skladbou na
disku MD, za

čne se přehrávat skladba

p

ředcházející smazané skladbě.

Rady

• Aby nedošlo p

ři mazání více než jedné skladby ke

zmatk

ům, začněte mazat od skladby nejvyššího

čísla. Tímto způsobem se vyhnete přečíslování
skladeb, které plánujete smazat.

• Pokud smažete všechny skladby ve skupin

ě, tato

skupina se rovn

ěž smaže současně se všemi

skladbami v této skupin

ě.

Smazání všech skladeb

— funkce All Erase

Pomocí níže uvedeného postupu m

ůžete smazat

všechny skladby, názvy skladeb a název disku
najednou.

1

Během doby, kdy je rekordér zastaven,
pozastaven, nebo přehrává, stiskněte
tlačítko MENU/NO.

Na displeji se zobrazí zpráva „Edit Menu”
(Edita

ční nabídka).

2

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
„All Erase?” (Smazat vše?) a pak
stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

Na displeji se zobrazí zpráva „All Erase??”
(Smazat vše?).

3

Stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

Zobrazí se zpráva „Complete!”
(Dokon

čeno!).

Poznámka

Pokud provedete výše uvedené operace b

ěhem doby,

kdy je zapnutá funkce Group (Skupina), smažou se
nejen skladby v dané skupin

ě, ale i všechny skladby

na disku MD.

Smazání záznamů

— funkce Erase (Smazat)

1

1

2

3

2

3

4

A

A

C

D

B

C

D

Číslo
skladby

Smazání skladby 2

Po
smazání
(ERASE)

Původní
skladby

Advertising