Zrušení poslední editace, Změna rychlosti přehrávání (pitch) – Sony MDS-JE780 Uživatelská příručka

Stránka 42

Advertising
background image

40

CZ

Umož

ňuje vrátit zpět poslední editační operaci

a obnovit obsah disku MD do stavu, který
existoval p

řed touto operací. Uvědomte si však

prosím, že edita

ční operaci nelze vrátit zpět,

pokud po editaci provedete n

ěkterou

z následujících operací:

• Provedení operace záznamu stiskem tla

čítka

REC z, atd.

• Provedení jiné edita

ční operace.

• Zapnutí funkce Net MD.
• Zm

ěna zaznamenané úrovně po záznamu

(funkce S.F Edit).

• Vypnutí rekordéru nebo vysunutí disku MD.
• Odpojení sí

ťového napájecího kabelu.

1

Během doby, kdy je rekordér zastaven,
pozastaven, nebo přehrává, stiskněte
tlačítko MENU/NO.

Na displeji se zobrazí zpráva „Edit Menu”
(Edita

ční nabídka).

2

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
„Undo?” (Zpět?).

Pokud nebyla provedena žádná editace,
zpráva „Undo?” (Zp

ět?) se nezobrazí.

3

Stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

V závislosti na poslední edita

ční operaci se

zobrazí n

ěkterá ze zpráv.

4

Stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

Zobrazí se zpráva „Complete!”
(Dokon

čeno!).

Umož

ňuje změnit rychlost přehrávání disku

MD (pitch). P

ři nižších rychlostech tón klesá.

Automatické nastavení
rychlosti přehrávání po
krocích (funkce Auto Step
Control)

Rychlost p

řehrávání můžete vůči továrnímu

nastavení snížit až o 36 krok

ů („Off”).

1)

1)

Jedna oktáva je rovna 12 krok

ům.

1

Během doby, kdy je rekordér zastaven,
pozastaven, nebo přehrává, stiskněte
tlačítko MENU/NO.

2

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
„Setup?” (Změnit nastavení?) a pak
stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

3

Otočte AMS (nebo stiskněte opakovaně
tlačítko
./>) tak, aby se zobrazilo
„Pitch” (Rychlost přehrávání) a pak
stiskněte tlačítko AMS nebo YES.

4

Otočením AMS (nebo opakovaným
stiskem tlačítka
./>) upravte
rychlost přehrávání a pak stiskněte
tlačítko AMS nebo YES.

5

Stiskněte tlačítko MENU/NO.

Obnovení továrního nastavení

B

ěhem nastavování hodnoty stiskněte tlačítko

CLEAR.

Poznámky

• Když zm

ěníte hodnotu kroku, přehrávaný zvuk na

okamžik vypadne.

• Hodnota kroku se vrátí na „Off” (Vypnuto) (tovární

nastavení), když vypnete rekordér nebo vysunete
disk MD.

Zrušení poslední editace

— funkce UNDO (Zpět)

Další funkce

Změna rychlosti
přehrávání (pitch)

— funkce Pitch Control (Řízení
rychlosti přehrávání)

Advertising