Změna časového limitu režimu spánku, Úspora papíru a energie, Obnovení výchozích továrních nastavení – Dell V725w All In One Wireless Inkjet Printer Uživatelská příručka

Stránka 19

Advertising
background image

18

Ekonomický režim

•

Přejít do režimu spánku po deseti minutách nečinnosti tiskárny.

•

Ztlumit jas displeje.

Změna časového limitu režimu spánku

Časový limit režimu spánku je doba, po jejímž uplynutí přejde tiskárna v případě nepoužívání do režimu spánku. Režim
spánku optimalizuje spotřebu energie snížením spotřeby tiskárny. Pokud chcete uspořit maximum energie, zvolte
nejkratší časový limit režimu spánku.

1

Na ovládacím panelu tiskárny přejděte na:

> Nastavení >

> Nastavení zařízení >

> Spánek >

2

Stisknutím tlačítka šipka nahoru nebo dolů vyberte nebo pomocí klávesnice zadejte časový limit režimu spánku a
potom stiskněte tlačítko

.

Úspora papíru a energie

Pokud chcete významně snížit spotřebu papíru a množství papírového odpadu, zapněte oboustranný tisk:

1

Na ovládacím panelu tiskárny přejděte na:

> Nastavení >

> Nastavení režimu tisku >

> Oboustranné kopírování, samostatná >

2

Stisknutím tlačítka šipka nahoru nebo dolů přejděte na Zapnuto, a potom stiskněte tlačítko

.

Chcete-li optimalizovat potřebu energie, zkraťte časový limit režimu spánku a snižte jas displeje:

1

Na ovládacím panelu tiskárny přejděte na:

> Nastavení >

> Nastavení zařízení >

> Spánek >

2

Stisknutím tlačítka šipka nahoru nebo dolů vyberte nebo pomocí klávesnice zadejte časový limit režimu spánku a
potom stiskněte tlačítko

.

3

Na ovládacím panelu tiskárny přejděte na:

> Nastavení >

> Nastavení zařízení >

> Jas displeje >

4

Stisknutím tlačítka šipka nahoru nebo dolů přejděte na Ztlumit, a potom stiskněte tlačítko

.

Poznámka: Pokud zvolíte možnost Oboustranné kopírování, samostatná, tiskárna bude tisknout na obě strany
papíru (oboustranný tisk) při úlohách kopírování a faxování a při tisku v systémech Windows a Macintosh (v závislosti
na modelu tiskárny).

Obnovení výchozích továrních nastavení

Obnovením výchozích továrních nastavení budou odstraněna všechna dříve zvolená nastavení tiskárny.

1

Na ovládacím panelu tiskárny přejděte na:

> Nastavení >

> Obnovit výchozí nastavení >

2

Stisknutím tlačítka šipka nahoru nebo dolů přejděte na položku Obnovit všechna nastavení tiskárny, a potom
stiskněte tlačítko

.

Použití tlačítek a nabídek ovládacího panelu tiskárny

19

Advertising